Konferens Norrbotten

Är det dags att ta med kollegorna på konferens? Norrbotten är en av Sveriges mest natursköna regioner – här får du en unik miljö för konferens och möten. Välkommen till oss på Frevisören Camp & Resort – vackert beläget i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Hos oss på Frevisören får du ett vackert landskap och en rad spännande aktiviteter som kan kombineras med er konferens. Vad sägs om en tur i hundspann eller en promenad i snöskor?

Vill du boka?

Ring till +46923 67 03 50
eller maila info@nordiclapland.com

Konferens Norrbotten – välkommen till Frevisören Camp & Resort.
Foto: Erik Wernerlich

Varför konferens i Norrbotten?

Norrbotten är känt för sin fantastiska natur, och Frevisören Camp & Resort är känt för sin goda mat. Det gör att det är en perfekt plats för konferens. Här får ni möjlighet att koppla av, samtidigt som ni ökar produktiviteten, kreativiteten och sammanhållningen i gruppen.

Vår anläggning är liten och ligger naturskönt på en vacker udde. Gruppen håller sig lätt samlad och ni kommer varandra nära. För den som behöver egentid går det att ta fina promenader och se på havet i den friska norrlandsluften.

Våra proffsiga kockar står redo i köket för att servera er god mat under er vistelse.
Foto: Erik Wernerlich

Mat och boende på Frevisören

När ni bokar er konferens åt oss ser vi till att ni känner er som hemma. Vi tar bara emot en konferensgrupp åt gången så att vi kan lägga allt vårt fokus på att ni ska ha det bra.

Våra proffsiga kockar lagar maten och våra nyrenoverade stugor står redo för ert boende. I vår restaurang serverar vi frukost, lunch, middag och fika. Ni bestämmer själva vid bokningen vilka måltider ni önskar. Givetvis finns det vegetariska alternativ och alternativ för eventuella allergiker.

Testa hundspann, snöskor eller spana på renar.
Foto: Erik Wernerlich

Aktiviteter på konferens i Norrbotten

När ni väljer att hålla er konferens hos oss utanför Kalix i Norrbotten ska ni passa på att njuta av vårt landskap. Vi erbjuder flertalet aktiviteter som både roar och sammansvetsar gruppen.

Ett urval av våra aktiviteter:

  • Skotersafari
  • Promenad med snöskor
  • Hundspann
  • Rensafari
  • Norrskenssafari
  • Frisbeegolf

Självklart finns även möjlighet till skidåkning, vandring och fiske. Dessutom har vi både biljardbord och shuffle board i restaurangen, perfekt aktivitet innan eller efter middagen. Fråga oss vid bokning vilka aktiviteter som är aktuella just nu, så hjälper vi er att få er bästa konferens.

Läs mer om våra aktiviteter här.

Bara tre timmar från Stockholm hittar du denna konferensanläggning.
Foto: Erik Wernerlich

Konferensboende utanför Kalix på Frevisören Camp & Resort

När ni bokar er konferens hos oss erbjuder vi nyrenoverade stugor för övernattning. Vi har strandstugor på 40 kvm med egen bastu och utsikt över stranden och havet. Vi har våra toppstugor på 25 kvm som ligger lite avskilt. Och vi har våra större sjöstugor på 55 kvm där flera kan bo tillsammans om ni önskar. Alla stugor har pentry och egen dusch/wc. Städning ingår givetvis när ni bokar er konferens hos oss.

Läs mer om våra olika stugor här.

Kurser och företagsevent

Om ni inte vill ha en hel konferens, utan bara vill hålla en kurs, ett event eller föreläsning, går det också bra att boka in er hos oss. Hör av dig så kommer vi fram till en lösning som passar.

Konferens tre timmar från Stockholm

Har ni besökt alla konferensanläggningar i Stockholm med omnejd? Vill ni ge era anställda något nytt att vila ögonen på som kan väcka kreativiteten? Frevisören Camp & Resort ligger inte längre än tre timmar från Stockholm om ni tar flyget.

Transfer ingår

Om ni bokar er konferens hos oss ingår transfer till och från flygplatsen i Luleå. Meddela efter bokning om ni kommer med flyg och vilken tid ni förväntas anlända. Och framför allt: välkomna till Norrbotten!

Konferens Norrbotten. Vanliga frågor och svar!
Foto: Erik Wernerlich

Konferens Norrbotten. Vanliga frågor och svar!

Hur kan man göra en konferens mer interaktiv och engagerande?

Ett bra sätt att göra en konferens mer interaktiv och engagerande är att varva möten och workshops med aktiviteter. Hos oss på Frevisören Camp & Resort finns flera olika aktiviteter att välja mellan.

Ett annat sätt är att komma bort från den vardagliga miljön. När ni kommer ut till vår natursköna udde kommer ni att märka hur skönt det är att vara nära naturen.

Vad kostar en konferens på Frevisören?

Det är svårt att sätta en prislapp eftersom det ofta varierar antal personer och hur länge man vill stanna. Vissa kör tvådagarskonferens med två övernattningar, medan andra bara stannar en natt.

Prisexempel för en dags konferens och en övernattning inklusive frukost, lunch och middag: 2500 kronor per person.

Hur långt är det från Stockholm till Frevisören Camp & Resort?

Om ni tar flyget från Arlanda är det inte mer än tre timmar från Stockholm till oss på Frevisören Camp & Resort. Det går även att ta nattåg, ett smidigt sätt att resa när man kan sova längs vägen. Givetvis hämtar vi er på flygplatsen eller vid tågstationen i Luleå när ni bokar er konferens hos oss.

Hur långt är det från Luleå till Frevisören Camp & Resort?

Om du tar bilen från Luleå till Frevisören tar det ungefär en timme och 20 minuter. Behöver ni hjälp med att lösa transport kan ni kontakta oss för att se vad vi kan göra.

Frevisören Camp & Resort – nära till både Stockholm och Luleå.
Foto: Erik Wernerlich

Boka konferens på Frevisören Camp & Resort

Hör av dig till oss för att boka din konferens i Norrbotten. Vi gör alltid vårt bästa för att möta era önskemål.

Ring till +46923 67 03 50
eller maila info@nordiclapland.com

Vi hörs!